HoşqeLdiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HoşqeLdiniz..

Kimya = Mr. CuraL (:

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

K.Rengi PijamaLı Adam..

+2
nic
SimqEfron
6 posters
YazarMesaj
SimqEfron
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
SimqEfron

Adın? : Simqeeee
FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] )
SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm !
SanaL Hayvanın : K.Rengi PijamaLı Adam.. Maymunks61cr4zn3
RuH HaLin? : K.Rengi PijamaLı Adam.. Keyifs10cx2
Paylaşım Puanı [Rep] :
K.Rengi PijamaLı Adam.. Left_bar_bleue20 / 10020 / 100K.Rengi PijamaLı Adam.. Right_bar_bleue

K.Rengi PijamaLı Adam.. Empty
MesajKonu: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 8:18 pm

Dedem öldükten (daha doğrusu gömüldükten) sonra teyzemler komşularıyla ona kuran okuyorlarmış... Bunu bana teyzem kendi anlattı bu arada, neyse bir komşusu dua okurken karşı koltuğa bakıyormuş, teyzem de bir yandan dua okuyup, bir yandan etrafına bakınıyormuş, ezberindeymiş dualar herkesin neyse, bu komşu dua okurken birden donakalmış... Dudakları kıpırdamıyormuş, kadın koltukta geri geri gidiyormuş ve bembeyaz olmuş... Tabi teyzem duayı bitirip amin dedikten sonra kadının yanına gitmiş ne oldu falan diye sormuş kadında tık yok...
Teyzem kadını dürttüğü anda kadın tekrar eski haline dönüp duayı bitirmiş, amin deyip yüzünü sıvazlamış ve direkman ağlamaya başlamış... Teyzem yine sormuş kadına nooldu diye, kadın yanıtlamış:
"Ben dua okurken birden karşı koltukta kahverengi pijamalı bir adam belirdi, dua okuyordu aynı benim gibi... Sonra sen dokununca kendime geldim ve duayı bitirdim, adam kafasını kaldırdı, baban olduğunu anladım" demiş. Ve devam etmiş:
"Ben yüzümü sıvazladıktan sonra adam kafasını kaldırdı, eminim babandı", demiş. "Gülümsedi, el salladı ve kayboldu, bende kendimi tutamadım demiş"

Neyse ben detayları anlatım, dedem sigara yüzünden damarları tıkandığı için öldü ve diyaliz makinasına bağlı yaşıyordu, son sözleri de "Diyaliz" olmuş zaten... Dedem hastanedeyken bir kahverengi pijama giyiyordu hep ve dua okuyan kadın dedemin hiç ziyaretine gitmedi hastanede, yani bilinçaltı olamaz......

(Alıntı)
nic
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
nic

Adın? : berra
FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara***
SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum
SanaL Hayvanın : K.Rengi PijamaLı Adam.. 0eaf0291a8b44a1fff0cd10pt7
RuH HaLin? : K.Rengi PijamaLı Adam.. Canli10iv3
Paylaşım Puanı [Rep] :
K.Rengi PijamaLı Adam.. Left_bar_bleue7 / 1007 / 100K.Rengi PijamaLı Adam.. Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 1:45 pm

hıııııııı çok değişik
saol dadlum
SimqEfron
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
SimqEfron

FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] )
SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm !
Paylaşım Puanı [Rep] :
K.Rengi PijamaLı Adam.. Left_bar_bleue20 / 10020 / 100K.Rengi PijamaLı Adam.. Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 7:01 pm

önemlii değil
enfal_
DeneyimLi Üyemiz
DeneyimLi Üyemiz
enfal_

Adın? : enfal
FoVaRi Üyen?? : herkes
SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!!
SanaL Hayvanın : K.Rengi PijamaLı Adam.. 47ed1bddb66b6f96ad04eacps7
RuH HaLin? : K.Rengi PijamaLı Adam.. Onayli10ac7
Paylaşım Puanı [Rep] :
K.Rengi PijamaLı Adam.. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100K.Rengi PijamaLı Adam.. Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 7:39 pm

saol bitanemmmm
SimqEfron
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
SimqEfron

Paylaşım Puanı [Rep] :

MesajKonu: Geri: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 1:33 pm

ö.d. shekerrr
BnqiSu..*
Yönetici...!*
Yönetici...!*
BnqiSu..*

Paylaşım Puanı [Rep] :
K.Rengi PijamaLı Adam.. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100K.Rengi PijamaLı Adam.. Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 2:05 pm

Hmmm... SaqoL
ÖZGE
KaLıcı Üyemiz
KaLıcı Üyemiz
ÖZGE

Adın? : özge
FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi
SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım
SanaL Hayvanın : K.Rengi PijamaLı Adam.. Thh16102503us8
RuH HaLin? : K.Rengi PijamaLı Adam.. Olgun10ge1
Paylaşım Puanı [Rep] :
K.Rengi PijamaLı Adam.. Left_bar_bleue3 / 1003 / 100K.Rengi PijamaLı Adam.. Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 9:13 pm

saol cnm
dilaracemre
Alışkın Üyemiz
Alışkın Üyemiz
dilaracemre

Adın? : dilara
SanaL Hayvanın : K.Rengi PijamaLı Adam.. 362211qn4
RuH HaLin? : K.Rengi PijamaLı Adam.. 69b67fdb902d163f70c7028ce3c39307
Paylaşım Puanı [Rep] :
K.Rengi PijamaLı Adam.. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100K.Rengi PijamaLı Adam.. Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: K.Rengi PijamaLı Adam..   K.Rengi PijamaLı Adam.. Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 7:40 pm

saol tatlım

K.Rengi PijamaLı Adam..
1 sayfadaki 1 sayfası