| AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Çarş. Şub. 25, 2009 8:19 pm | |
| Bir genç kiz delikanliya sorar: \'Benden hoslaniyor musun?\' Çocuk hayir diye cevap verir. Kiz sorar: \'Beni sevimli buluyor musun?\' Çocuk hayir diye cevap verir. Kiz sorar: \'Kalbinde yerim var mi?\' Çocuk hayir diye cevap verir. Kiz sorar: \'Peki gidersem benim için aglar misin?\' Çocuk hayir diye cevap verir. Kiz üzgün gitmek üzere arkasini döner. Çocuk onu kollarina, alir ve: Ben senden hoslanmiorum, seni seviyorum…... Seni sevimli degil bas döndürücü buluyorum… Kalbimde sana yer yok, benim kalbim sensin …… Ve senin arkandan aglamam, senin için ölürüm!!! der.
ben bunu geçen sene arkadaşımın defterinden okumuştum ve 1 kere okuyunca defalarca okumak istemiştimm .. | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Perş. Şub. 26, 2009 1:22 pm | |
| | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Perş. Şub. 26, 2009 7:01 pm | |
| XD ahh ahh .. Zacimde burda olsaydı ... | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Cuma Şub. 27, 2009 7:40 pm | |
| ah simgemm,, saol bitanemm | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) C.tesi Şub. 28, 2009 1:33 pm | |
| | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Ptsi Mart 02, 2009 3:07 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Ptsi Mart 02, 2009 3:15 pm | |
| | |
|
| |
BnqiSu..*
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Paz Mart 08, 2009 2:07 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Ptsi Mart 09, 2009 3:25 pm | |
| böyle aşk mı olur şimdi nerde | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) Ptsi Mart 09, 2009 4:08 pm | |
| | |
|
| |
| AŞKIN GÜCÜ (SPR KESİNLİKLE OKUYUN) | |
|