Sakın bana kadın hak etmiştir, demeyin. Bu kadari da olmaz..
Istanbul'un gobeginde, sehir eskiyalari tarafindan tecavuze ugrayan sarisin bir bayanin icler acisi durumunu ve tecavuz aninin goruntuleri amator bir fotografci goruntulemeyi basarmis..
Bir otoparkta gupegunduz yapilan tecavuzun goruntulerini ekte bulacaksiniz. Bu fotograflarda tecavuz sirasinda utanmadan kamereya poz veren bile var. Yaziklar olsun, boyle zihniyete, nerede bu devlet.. Sarışın bayana bir allahin kulu bile yardım etmiyor. Bakalim daha basimiza neler gelecek.. Yuh ki ne yuh... Hadi bakalım daha neler göreceğiz...
[/
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: + 18 yazıklar olsun istanbul'da sarışına tecavüz ! C.tesi Şub. 28, 2009 8:50 am
ö.d. bide herkes eminim konuyu okuyup girmioodur XD
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
Konu: Geri: + 18 yazıklar olsun istanbul'da sarışına tecavüz ! C.tesi Şub. 28, 2009 11:14 am
ayy saol çok komiqq
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: + 18 yazıklar olsun istanbul'da sarışına tecavüz ! Paz Mart 01, 2009 12:54 pm
çok komik ya saol cnm
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: + 18 yazıklar olsun istanbul'da sarışına tecavüz ! Paz Mart 01, 2009 2:51 pm
kmse girmiyo 1 kaç üye 18+ yazdığı için simge*mm
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Konu: Geri: + 18 yazıklar olsun istanbul'da sarışına tecavüz ! Paz Mart 01, 2009 3:45 pm
evt XDD herkes tırsak işte napalım
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Konu: Geri: + 18 yazıklar olsun istanbul'da sarışına tecavüz ! Ptsi Mart 02, 2009 8:29 pm
öyle deme bengisu sinirlencek xD
+ 18 yazıklar olsun istanbul'da sarışına tecavüz !