Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! Çarş. Şub. 25, 2009 8:56 pm
ADMIN; Başlangıçta... Merak etme çok başarılı olacaksın...
bir hafta sonra: daha sıkı çalışmalısın!!!
bir ay sonra Forum için çok daha sıkı çalışmalısın!
3 ay sonra sana çok sıkı çalışmalısın demiştim… duydunmu beni
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! Cuma Şub. 27, 2009 7:12 pm
saoll
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! C.tesi Şub. 28, 2009 8:46 am
önemli değil .. ama gerçekten çok kopuk dimi XDD
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! C.tesi Şub. 28, 2009 2:18 pm
evet ya ilk başta iyi sonra kötü ayy çok güldüm saoll neler yapıyolar ya
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! C.tesi Şub. 28, 2009 4:09 pm
XDD yorruuumm
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! C.tesi Şub. 28, 2009 7:26 pm
gerçekten süperrm iş simge saoll canım
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! Paz Mart 01, 2009 11:42 am
ö.d. jnm
Funda
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! Paz Mart 01, 2009 12:54 pm
çok komik ya koptum saol cnm
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Konu: Geri: Bu sitede moderatör olmak çok zor ! Paz Mart 01, 2009 3:46 pm