| kız kulesi efsanesi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: kız kulesi efsanesi Perş. Şub. 26, 2009 7:49 pm | |
| büyücü kralın kızının yılan sokacağını ve öleceği söylemiş.kral da kızına deniz de bir kule yaptırmış deniz de nasılsa onu yılan sokamaz demiş.ve denizin ortasına bir kule yaptırılmış.kız burada yaşamış.bir gün kuleye gelen elma sepetinden yılan sızmış ve kızı sokmuş kız ölmüş.(yanlış biliyorsam özür dilerim) | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Cuma Şub. 27, 2009 1:22 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Cuma Şub. 27, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Cuma Şub. 27, 2009 8:39 pm | |
| zaten çoğunuz biliosunuzdur. ben enede yazıım dedim | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Paz Mart 08, 2009 10:43 am | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Paz Mart 08, 2009 12:40 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Ptsi Mart 09, 2009 3:28 pm | |
| evet öok kısa yanlış bu arada | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Ptsi Mart 09, 2009 4:09 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: kız kulesi efsanesi Salı Mart 10, 2009 7:51 pm | |
| BİLMİYORUM Kİ NEDEN BERRA? | |
|
| |
| kız kulesi efsanesi | |
|