| kişisel ileti | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: kişisel ileti Perş. Şub. 26, 2009 7:59 pm | |
| herkes beğendiği bir kaç kişisel iletiyi yazabilir mi? | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: kişisel ileti Cuma Şub. 27, 2009 1:22 pm | |
| jnm böle konu açmamalısın bence ... koyanların konularına bak veya google a kişisel iletiler yaz çıkar | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: kişisel ileti Cuma Şub. 27, 2009 8:36 pm | |
| o yüzden simgecim.ben de bir sürü var ama paylaşım yaparız diye koydum. yoksa biliyorum msn ileti sitelerini | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: kişisel ileti Ptsi Mart 02, 2009 7:28 pm | |
| Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir :} | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: kişisel ileti Ptsi Mart 02, 2009 8:42 pm | |
| rock olduğun yerde sallanmak değil olduğun yeri sallamaktır!!! | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti Salı Mart 03, 2009 8:49 pm | |
| o zaman bir tanede benden: hoplayaRoCK zıplayaROcK biraz cık ta matROCK dinlemek lazım ROCK... | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: kişisel ileti Çarş. Mart 04, 2009 9:38 pm | |
| en sevdiğim iletiler bide evanescencenin şarkı sözleri iletileri ve avrilin | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti Perş. Mart 05, 2009 8:04 pm | |
| enfal hani sen avril i sevmiodun artık anlamadım yoksa artık sevio musun | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti Perş. Mart 05, 2009 8:15 pm | |
| ben bırakmamıştım ki sadece avrilla değil amy lee yle ilgileniyodum | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti Perş. Mart 05, 2009 8:39 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti Cuma Mart 06, 2009 7:28 pm | |
| avrillı mı koysam resiime acaba dur bekle... | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti Cuma Mart 06, 2009 10:12 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti C.tesi Mart 07, 2009 7:47 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: kişisel ileti Ptsi Mart 09, 2009 4:04 pm | |
| ben nickime süer bir avril şarkısı koydum.anlamını da yazdım : en gittiğinde kalbimin bütü n parçaları üzüldü ahhhh | |
|
| |
| kişisel ileti | |
|