HoşqeLdiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HoşqeLdiniz..

Kimya = Mr. CuraL (:

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

avril lavigne

4 posters
YazarMesaj
ÖZGE
KaLıcı Üyemiz
KaLıcı Üyemiz
ÖZGE

Adın? : özge
FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi
SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım
SanaL Hayvanın : avril lavigne Thh16102503us8
RuH HaLin? : avril lavigne Olgun10ge1
Paylaşım Puanı [Rep] :
avril lavigne Left_bar_bleue3 / 1003 / 100avril lavigne Right_bar_bleue

avril lavigne Empty
MesajKonu: avril lavigne   avril lavigne Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 11:15 pm

Avril Mutlu Ve Gururlu
Şimdiye kadar dünya çapında 30 milyon albüm satan Avril son turnesinden bir geceyi DVD haline getirdi. The Best Dawn Tour'un Totonto konserinde çekilen Dvd bugüne kadar yapılmış en iyi konser kayıtları arasında yer alıyor.Ve Avril soruları yanıtlıyor

--The Best Dawn Tour'u bir Dvd'de ölümsüzleştirdin. Nasıl hissediyorsun?
Avril: Çok mutuyum! DVD'de izleyeceğiniz konser Toronto'da çekildi ve yapılan iş ile gurur duyuyorum.

--Toronto senin evin orada kalabalık karşısına çıkıp konser verdiğinde heyecanlandın mı?
Avril: Fazladan bir heyecanım yoktu. Genelde her konser öncesi hissettiğim türden heyecanlarım vardı. Konserin iyi geçeceğini biliyordum,seyircide çok iyiydi. Bu turne boyunca prodüksiyon ekibimiz çok çalıştı ve beni rahatlatan şeyler yaptılar hep.

--Turnenin prodüksiyon kısmına ne kadar karışıyorsun?
Avril: Şovu planlıyorum ve hangi şarkıları çalacağımızı seçiyorum.

--Dvd için de öyle mi oldu?
Avril: Evet Toronto konserini planladım. Şovun nasıl olacağına karar verdim. Hangi şarkıları çalacağımıza karar verdim.Sonra set yönetmeni ile oturup koordinasyonu nasıl sağlayacağımızı kararlaştırdık.

--Dansçıları senin seçtiğin doğru mu?
Avril: Evet.

--Özellikle seksi olanları mı seçiyorsun?
Avril: Dansçılarımın çoğu kadın ne demek istiyorsun? :)

--Eh sonuçta sen evli bir kadınsın...
Avril: Bak işte bu doğru... ben her zaman dansçılarımla arkadaş oluyorum. Yani en başta onları tanımasam bile, sonuçta bütün turne boyunca birlikte takılıyorsunuz.Size herkezden daha yakın olan grubunuzdaki müzisyenler ve dansçılarınız. Bu yüzden her turnenin sonunda bir sürü dansçı arkadaş edinmiş oluyorum.

--Evlilik bazı şeyleri değiştirdi mi? Mesela sahnede daha terbiyeli olma gereği duyuyor musun?
Avril:Evlilik yaptığım işle alakalı hiçbir şeyi değiştirmedi.Sonuçta bir müzisyenle evliyim beni ondan daha iyi kim anlayabilirki? Eskiden nasıl bir insansam şimdide o insanım. Sadece eskiye oranla daha mutluyum işte bu değişti. ve tabi sahende daha terbiyeli olmaya çalışıyorum ama akrobatik hareketler yaparken daha dikkatli davranıyorum. Çünkü eve sağ salim dönmemi bekleyen biri var.

--Toronto konseri DVD için filme alınırken hiç kameranın seni nasıl çektiğini merak edip endişelendin mi?
Avril: Hayır çünkü kameralara alışkanım. Klip çekimlerini kastetmiyorum.Konserlerimdede ben sahnedeyken bir dolu kamera beni çeker ve pek çok kamera açısından yakalanmış görüntülerim dev ekranda yansıtılır.

--Turneye çıkan hemen her ünlünün çok kalabalık bir kostüm tasarım ekibi oluyor. Seninde öyle bir ekibin var mı?
Avril: Hayır yok hiçbir zamanda olmayacak sanırım. Ben normalde nasıl giyiniyorsam sahneyede öyle çıkıyorum.Tarzım hollywood'daki diğer tüm ünlülerden farkılı olduğu için çok şanslıyım. Hatta benim gibi giyinenler için Abbey Dawn diye bir moda markası yarattım.İnsanlar bana benzesinler diye değil. Zaten benim gibi giyinen insanlara yönelik.İlham kaynağımda kendim oldum.Abbey Dawn 'da sevdiğim giysiler satılıyor tüm favorilerim orada var. Mesela hoodie'ler kurukafalı akseuarlar renkli ve parlak her şey. Cidden çok eğlenceli.

--O zamn müzisyen ve sinema yıldızı olduğun gibi birde moda tasarımcısısın.En çok hangi yönünü seviyorsun?
Avril:Buna doğrudan müzik diye cevap verebilirim.Yinede şöyle düşünüyorum bütün bunlar bir sanat dalı.Evet moda bir sanattır ve yaratıcılığımı konuşturabildiğim alanlar.Sahnede şarkı söylerken evde şarkılarımı yazarken stüdyoda onları kaydederken yüzüm hep güler.Çok mutluyumdur. Üç albüm yaptım. Müziği hep çok sevdim ve her ne olursa olsun diğer şeylerin üstünde tutacağım onu.
SimqEfron
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
SimqEfron

Adın? : Simqeeee
FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] )
SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm !
SanaL Hayvanın : avril lavigne Maymunks61cr4zn3
RuH HaLin? : avril lavigne Keyifs10cx2
Paylaşım Puanı [Rep] :
avril lavigne Left_bar_bleue20 / 10020 / 100avril lavigne Right_bar_bleue

avril lavigne Empty
MesajKonu: Geri: avril lavigne   avril lavigne Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 1:27 pm

saol jnm
enfal_
DeneyimLi Üyemiz
DeneyimLi Üyemiz
enfal_

Adın? : enfal
FoVaRi Üyen?? : herkes
SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!!
SanaL Hayvanın : avril lavigne 47ed1bddb66b6f96ad04eacps7
RuH HaLin? : avril lavigne Onayli10ac7
Paylaşım Puanı [Rep] :
avril lavigne Left_bar_bleue10 / 10010 / 100avril lavigne Right_bar_bleue

avril lavigne Empty
MesajKonu: Geri: avril lavigne   avril lavigne Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 2:26 pm

saoll
ÖZGE
KaLıcı Üyemiz
KaLıcı Üyemiz
ÖZGE

Paylaşım Puanı [Rep] :

avril lavigne Empty
MesajKonu: Geri: avril lavigne   avril lavigne Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 6:46 pm

ö.d.
nic
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
nic

Adın? : berra
FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara***
SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum
SanaL Hayvanın : avril lavigne 0eaf0291a8b44a1fff0cd10pt7
RuH HaLin? : avril lavigne Canli10iv3
Paylaşım Puanı [Rep] :
avril lavigne Left_bar_bleue7 / 1007 / 100avril lavigne Right_bar_bleue

avril lavigne Empty
MesajKonu: Geri: avril lavigne   avril lavigne Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 7:44 pm

saopl
ÖZGE
KaLıcı Üyemiz
KaLıcı Üyemiz
ÖZGE

Paylaşım Puanı [Rep] :

avril lavigne Empty
MesajKonu: Geri: avril lavigne   avril lavigne Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:06 pm

ö.d.

avril lavigne
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» avril lavigne mi hannah montana mı?
» avril (basında avril)
» avril evini satıyorrr
» avril in güzelliği bilimsel olarak kanıtlandı