Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: fare mi? C.tesi Şub. 28, 2009 2:48 pm
Fare misin?
Adamın biri kendini fare zannettigi için akıl hastenesine düşmüş. Tedavisi bittikten sonra doktor sormuş:
"Şimdi sen bir fare misin yoksa insan mı?"
"Fare olur mu doktor bey ben bir insanım."
"O zaman artık gidebilirsin iyileştin artık." demiş doktor. Adam kapıdan çıkmış ve imdat diye bağırarak tekrar içeri girmiş doktor ne oldu diye sormuş. Adam:
"Bir kedi gördüm de ondan korktum." demiş. Doktor :
"Hani sen artık kendini bir fare zannetmiyordun?" demiş. Adam da:
"Ben fare olmadığımı biliyorum bilmesine de kedi nerden bilsin?"
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: fare mi? C.tesi Şub. 28, 2009 4:05 pm
tşkklerr
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
Konu: Geri: fare mi? Paz Mart 01, 2009 12:48 pm
ö.d. cnm
Funda
Konu: Geri: fare mi? Ptsi Mart 02, 2009 3:03 pm
çok komiq ya koptum xD
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Konu: Geri: fare mi? Ptsi Mart 02, 2009 8:31 pm
evet cnm çok konik
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
Konu: Geri: fare mi? Salı Mart 03, 2009 8:27 pm
saol
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Konu: Geri: fare mi? Çarş. Mart 04, 2009 9:29 pm
önemli değil
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
Konu: Geri: fare mi? Perş. Mart 05, 2009 7:44 pm
ama cidden güzel olmuş eline sağlıkkk
enfal_ DeneyimLi Üyemiz