| odtü | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: odtü C.tesi Şub. 28, 2009 7:38 pm | |
| NEDEN ODTÜ? ODTÜ, Türkiye'nin önde gelen iddialı üniversitelerinden biridir. Her yıl ülke çapında yapılan Üniversite Giriş Sınavları'nda ilk 1.000'de yer alan öğrencilerin üçte birinden çoğu ODTÜ'yü tercih etmektedir. ODTÜ öğrencilerinin yüzde 40'tan fazlası yüksek lisansa devam etmektedir.
1956 yılında kurulan ve İngilizce eğitim veren Orta Doğu Teknik Üniversitesi bir devlet üniversitesi olup 46.000 dönüm alana yayılmıştır.
ODTÜ'de yaklaşık 2.200 öğretim elemanı ile 21.000 öğrenciye eğitim verilmektedir.
ODTÜ'nün öğretim kadrosunu, çoğunluğu yurtdışında öğrenim görmüş, uluslararası yayın sahibi öğretim elemanları oluşturmaktadır.
ODTÜ, son on yıldır uluslararası yayın sıralamasında Türkiye'nin en önde gelen teknik üniversitesidir.
ODTÜ, sağlık bilimleri dışında, üniversitelerde yürütülen tüm uygulamalı araştırmaların tek başına yüzde 30'unu, tüm uluslararası yayınların yüzde 22'sini, tüm uluslararası projelerin yüzde 50'sini yapmaktadır.
ODTÜ'de öğrencilerin ders dışı zamanlarında sosyal, kültürel ve sportif etkinlik gösterilebilecekleri 83 topluluğu bulunmaktadır.
ODTÜ Kütüphanesi, araştırmacı ve öğrencilerin gereksinimlerini karşılayabilecek genişlikte yurtiçi ve yurtdışı yayın koleksiyonuna sahiptir.
ODTÜ, bilgisayar olanakları bakımından Türkiye'nin sayılı üniversitesidir.
ODTÜ, ÖSS sonuçlarına göre ilk sıralarda yer alan öğrencilere, üniversite tarafından verilen karşılıksız burslardan öncelikle yararlanma olanağı tanımaktadır.ODTÜ, öğrencilerine IAESTE ve AISEC kanalı ile yurt dışında staj olanağı sağlamaktadır.
ODTÜ'lü öğrenciler öğrenci değişim programları çerçevesinde yurtdışında öğrenim görmektedirler.
ODTÜ, başarılı öğrencilerine‚ çift anadal ve yandal programları aracılığı ile, iki diploma veya sertifika alma olanağını sunmaktadır.
ODTÜ mezunları, yurtiçi ve yurtdışında tercihen aranan elemanlar arasındadır.
(ileride bende odtü matematik okumak istediğim için sizinle paylaşmak istedim belki sizde odtü ye gelirsiniz) | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: odtü Paz Mart 01, 2009 12:56 pm | |
| geliriz inş. saoll jnm xD | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: odtü Paz Mart 01, 2009 2:14 pm | |
| biz derahanedki arkaşlarla tümden odtü ye gitçezz okuldan da hilal le gelirse berra(yanlış anlaşılmasın o manada değil yani şu anda hangi üniversiye gideceğine karar vermedi de o yüzden da beraber odtü ye uçuyoruz işalllahhhhhh | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: odtü Paz Mart 01, 2009 2:56 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Paz Mart 01, 2009 2:58 pm | |
| hayırlısı allah izin verirse tabi bide bynimiz sınavda yardım ederse ödtü ye gidecez işallah | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: odtü Paz Mart 01, 2009 4:10 pm | |
| bn ona gitmeyi istemiom XDD dah dorusu bn daha hangi üni. gitcemide bilmiom ama lise olarak GALATASARAY Lisesi 'ni istiyorum ama kesinliklee o kadar puanı tuturamam | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Paz Mart 01, 2009 4:27 pm | |
| o kadarda karamsar olma simgecim ben inanaıyorum ki sen başarırsın | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: odtü Ptsi Mart 02, 2009 7:25 pm | |
| bn gitmeyi düşünmüyorum zatn hemşire olcam anadolu sağlık lisesinde okuyacağım | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Ptsi Mart 02, 2009 8:38 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Ptsi Mart 02, 2009 11:07 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Salı Mart 03, 2009 7:46 pm | |
| herkesin bir geleceği var kimisinin ki odtü kimisiniki farklı | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Salı Mart 03, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Çarş. Mart 04, 2009 9:37 pm | |
| SONUÇTA ÇALIŞARAK HERŞEY DEĞİŞİR | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Perş. Mart 05, 2009 8:01 pm | |
| zaten odtü ye gideceğim de bellli değil ama insanın kendine bir hedef biçmeside önemli | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Perş. Mart 05, 2009 8:14 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Perş. Mart 05, 2009 8:17 pm | |
| yoksa nasıl ilerleyeceğiz bir şey için savaşmalıyız sonuçta | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: odtü C.tesi Mart 07, 2009 7:45 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü C.tesi Mart 07, 2009 8:02 pm | |
| ahh ahh bir de şöyle bir fen lisesi tuttursam daha ne isterimm | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Paz Mart 08, 2009 12:40 pm | |
| aynen | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: odtü Ptsi Mart 09, 2009 3:24 pm | |
| bende gtmek istiyorum fene inş. XD | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Ptsi Mart 09, 2009 4:02 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: odtü Ptsi Mart 09, 2009 7:32 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü Cuma Mart 13, 2009 11:41 pm | |
| uyy bide şu türkçe sınavını atlatsakkkk | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: odtü C.tesi Mart 14, 2009 4:45 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: odtü C.tesi Mart 14, 2009 7:00 pm | |
| boşver demesi kolayy en önemli türkçe sınvaından alacağım not en fazla o etkiliyor.ama çalışacak bişey yokk XD | |
|
| |
| odtü | |
|