| hnagi bölümü seçerdiniz? | |
|
|
hangi bölümü seçersiniz??? | sayısal | | 80% | [ 4 ] | sözel | | 0% | [ 0 ] | yabancı dil | | 0% | [ 0 ] | eşit ağırlık | | 20% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: hnagi bölümü seçerdiniz? Salı Mart 03, 2009 9:32 pm | |
| hangi bölümü seerdiniz????????? sayısal sözel eişt ağırlık yabancı dil | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Çarş. Mart 04, 2009 9:39 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Perş. Mart 05, 2009 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Cuma Mart 06, 2009 5:54 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Cuma Mart 06, 2009 10:13 pm | |
| sayısal sayılsal sayısal eşit ağırlık ta bir sınıf öğretmenliği var sözel dede bir avukatlık ama sayısal da daha çok şey var. yanlış anlamayımn bir sürü var ama kayda değer bir meslek yok | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? C.tesi Mart 07, 2009 12:41 pm | |
| bn hemşire olacağım oda sayısala girio galiba ama bn hiç sewmem sayısalı fn ve ing dışında | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? C.tesi Mart 07, 2009 1:35 pm | |
| tabi cnm funda bence dersin iyiyse nesen sayısall ı seçmeyesin ki? | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Ptsi Mart 09, 2009 4:06 pm | |
| bende çok sevmem ama napalımmm mecburii zaten ben başka bir yeri seçiyim annem benim kızartmamı yapar akşamda sofraya koyarrr | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Ptsi Mart 09, 2009 5:40 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Ptsi Mart 09, 2009 6:00 pm | |
| hıhı | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Salı Mart 10, 2009 11:03 am | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Çarş. Mart 11, 2009 7:45 pm | |
| hıhı zaten bizim heralde çoğunluksayılsal yada çalışkanlar he psayısalll hehe | |
|
| |
ßurcu..
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Çarş. Nis. 29, 2009 6:57 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: hnagi bölümü seçerdiniz? Çarş. Nis. 29, 2009 8:32 pm | |
| burcu o üye adını yan yan nası lkaydırıyon yönetim panelinden | |
|
| |
| hnagi bölümü seçerdiniz? | |
|