| sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Ptsi Mart 09, 2009 8:10 pm | |
| ben berra sayaesnde tanıdım amy lee nin resmi yerine avril ın resmini bulmuştum sonra onun resimlerine bakmaya başladım falan .(bu konuyu nereye açacağımı bilemedim ama burda bunun hakkında sohbet ederiz diye düşündüm) | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Ptsi Mart 09, 2009 9:16 pm | |
| ben enfal sayesinde keşvettim yalınımı o bana şarkısını verdi bende çok sevdim yarın size dinletirim mp3ten | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Salı Mart 10, 2009 10:58 am | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Salı Mart 10, 2009 10:59 am | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Salı Mart 10, 2009 6:02 pm | |
| evet ya yalıncı olunmuş burda istediğinz kadar sohbet edin yani | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Salı Mart 10, 2009 8:53 pm | |
| enfalll seni avril i amy lee yi falan nasıl tanıdın pekii? | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Çarş. Mart 11, 2009 3:18 pm | |
| avrilı nasıl tanıdığımı hatırlamıuorum ama amy lee yi yabancı bir kanlda lihium klibini görmüştüm bu kadın kim ki dedim internetten baktım sonra rockcı oldum bu olalı bayaaaaaaaa oldu | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Çarş. Mart 11, 2009 7:39 pm | |
| ohoo geçen yazdı sanırıımm | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Cuma Mart 13, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Cuma Mart 13, 2009 11:24 pm | |
| hehe sen de nerden buluonn yhaaaa uyyy tıkandımmm | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? C.tesi Mart 14, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? C.tesi Mart 14, 2009 6:56 pm | |
| internetten bulunuo o yhaaa | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Paz Mart 15, 2009 11:52 am | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? Ptsi Mart 16, 2009 7:29 pm | |
| evet sende nasıl buluosun ama heralde şu forum sitelerinden bulunuooo genelde | |
|
| |
| sevdiğğiniz ünlüü nasıl tanıdınız? | |
|