enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: 10 şey İçin Daima Zaman Ayır! Paz Mart 15, 2009 12:45 pm | |
| 1- Çalışmak için zaman ayır. Bu başarının bedelidir.
2- Düşünmek için zaman ayır. Bu kudret ve kuvvetin kaynağıdır.
3- Eğlenmek için zaman ayır. Bu genç kalmanın sırrıdır.
4- Okumak için zaman ayır. Bu bilginin temelidir.
5- ibadet için zaman ayır. Bu yücelmenin yolu, gözler den ve ruhtan dünyevî kirlerin ve tozların yıkanmasıdır.
6- Başkalarına yardım ve arkadaşlarınla sohbet için zaman ayır. Bu saadetin kaynağıdır.
7- Sevmek için zaman ayır. Bu hayatın kudsiyetierinden biridir.
8- Hayal için zaman ayır. Bu ruhu yıldızlara eriştirir.
9- Gülmek için zaman ayır. Bu hayatın yükünü hafifleten bir bo-şalıştır.
10- Plân için zaman ayır. Bu ilk dokuz şeyi yapabilmek için lüzumlu zamana sahip olmanın sırrıdır | |
|
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: 10 şey İçin Daima Zaman Ayır! Ptsi Mart 16, 2009 4:28 pm | |
| saol | |
|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: 10 şey İçin Daima Zaman Ayır! Ptsi Mart 16, 2009 8:06 pm | |
| | |
|
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: 10 şey İçin Daima Zaman Ayır! Ptsi Mart 16, 2009 8:13 pm | |
| | |
|