| Chris Rihanna'yı bu hale getirdi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BnqiSu..*
| Konu: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 2:52 pm | |
| Rihanna sevgilisi Chris Brown'dan yediği dayak sonrası darmadağın edilmiş yüzünün ilk fotoğrafı yayınlandı Rihanna'nın bir süre için anavatanı olan Barbados'ta gidip dinleneceği de belirtildi. Yuh arTık ya bu ne Dmk oLuyo yazık yani Rihannaya
En son BnqiSu..* tarafından C.tesi Şub. 21, 2009 7:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 2:56 pm | |
| evet bende gördüm ama iyice belli değilmiş heralde ama kocası dövmüş gerçekten yuh | |
|
| |
BnqiSu..*
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 2:59 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 3:16 pm | |
| evet işte kıymet bilmezler | |
|
| |
BnqiSu..*
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 7:06 pm | |
| Kdnn Sfee şarkıLarı var Adm kenDini ne Sanıosa inş. Ceza evine qiDer | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 7:08 pm | |
| aaaaaa ! şoke oldum yanee ... bune böle yaa ?? salak mı bu adam ben walla rihanna yerinde olsam bu adamı bi çakarım bide yer çakar he !! aagaa bu kadında kendini ezdirmesine yane ?? bn olsam hemen hemen boşanırım | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 7:59 pm | |
| grizekalı ya kim bir kadını bu hale getirir ya tabikide onun gibiler | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi C.tesi Şub. 21, 2009 8:31 pm | |
| ayhh işte Zacim olsaydı böle yapmazdı aşkitom yaa | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Paz Şub. 22, 2009 10:47 am | |
| | |
|
| |
ßurcu..
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Paz Şub. 22, 2009 4:33 pm | |
| Hee ne bLionn Adam tam DaykLıkmış haa... | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Paz Şub. 22, 2009 9:26 pm | |
| zac niye dövsün ya çok tatlı yapmaz işte rihannaninki piskopatmış yane
En son enfal_ tarafından Ptsi Şub. 23, 2009 4:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Ptsi Şub. 23, 2009 2:25 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Ptsi Şub. 23, 2009 4:04 pm | |
| | |
|
| |
BnqiSu..*
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Ptsi Şub. 23, 2009 5:04 pm | |
| - SimqEfron demiş ki:
- Benqisu tut benii !
Tttum xD | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Ptsi Şub. 23, 2009 6:10 pm | |
| simge özür yanlış anlama kap zac i atıyorum boooom tutamadın mı yaa xD | |
|
| |
ßurcu..
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Salı Şub. 24, 2009 12:47 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Salı Şub. 24, 2009 7:28 pm | |
| | |
|
| |
BnqiSu..*
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Cuma Şub. 27, 2009 6:53 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Chris Rihanna'yı bu hale getirdi Cuma Şub. 27, 2009 10:10 pm | |
| böyle bir canilik olamaz yhaaa | |
|
| |
| Chris Rihanna'yı bu hale getirdi | |
|