| 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI C.tesi Şub. 21, 2009 7:11 pm | |
| Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın “Recep İvedik 2” filmine 18 yaş sınırı getirmek istemesi, Şahan Gökbakar’ı isyan ettirdi. Ünlü komedyen, “Bu insafsızlıktır” dedi.
RECEP İVEDİK FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN
18 yaşın altındakiler izlemesin
Ertuğrul Günay, Değerlendirme ve Sınıf-landırma Üst Kurulu’nun “Recep ıvedik 2” filmine getirdiği 13 yaş sınırını yeterli bulmamış ve bu sınırın 18’e çekilmesi gerektiğini söylemişti. Günay’ın “Ben o karara itiraz ettim, çünkü aldığımız bilgiler filmin fevkalade argo ve küfürlerle dolu olduğuna ilişkindi. Kurul 13-18 yaş arasına bir kısıtlama getirmemiş. Şahsi kanaatim, 18 yaşın altına da kısıtlama getirilmesi doğrultusundaydı” açıklaması, Gökbakar’ı kızdırdı.
Meclis TV’yi de kapatın o zaman
Filminde az küfür kullanıldığını belirten Gökbakar şunları söyledi: “Bu filme 18 yaş sınırı getirmek istenmesi insafsızlıktır. Cem Yılmaz’a da bu konuda çok yüklenilmişti. Günlük hayatta küfür vardır ve biz de günlük hayatı perdeye taşıyoruz. Bugün Başbakan Erdoğan bile ‘Bana küfür ettireceksiniz’ ya da ‘Ananı da al git’ diyor. Bu açıklamaları milyonlar ekranda izliyor. Ayrıca Meclis’teki konuşmalar çok mu düzgün? En ağır hakaretlerin havada uçuştuğu Meclis TV’yi de kapatın o zaman.” | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI C.tesi Şub. 21, 2009 7:18 pm | |
| evt ya neden yaş sınırlaması geldi | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI C.tesi Şub. 21, 2009 7:37 pm | |
| | |
|
| |
ßurcu..
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Paz Şub. 22, 2009 4:36 pm | |
| Çok hakSzLık benCe .KıSkançLkLaRnDan yapıoLar | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Paz Şub. 22, 2009 9:27 pm | |
| | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Ptsi Şub. 23, 2009 2:24 pm | |
| amaaann . ben girerim valaa istesem XD 12 yaşındaım zati .. derim ki ' Boyum kısa kaldı amcacım aslında 18 yaşındaım yanee XD | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Ptsi Şub. 23, 2009 4:03 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Perş. Şub. 26, 2009 10:43 pm | |
| iyide recep ivedikte 18 yaş sınırı yok ki 7 yaş sınırı var ama gende 13 yaşından küçükler gitmesin çünkü espirileri anlayamayabilirler | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Cuma Şub. 27, 2009 1:21 pm | |
| bilmiyorum int. böle yazıoduu ama galiba önce 18 yaş üstüydü sonra indirdilerr | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Paz Mart 01, 2009 3:24 pm | |
| yok yha filmi izlerken öel yazdı başlangıcında yani ben 13 yaşındayım girerken bişeyde demediler hatta 6 yşındaki yeğenim de girdi ama espirileri anlamadı | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Paz Mart 01, 2009 4:22 pm | |
| XDD heh .. bilmiom int. yalancısıyımm | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Ptsi Mart 02, 2009 3:22 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI Çarş. Mart 04, 2009 9:43 pm | |
| ben gitmedim daha hala ama gidicem bakalım alcaklar mıı | |
|
| |
| 18 YAŞ SINIRI ŞAHANI KIZDIRDI | |
|