HoşqeLdiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HoşqeLdiniz..

Kimya = Mr. CuraL (:

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Facebookta buldu asansörde öldürdü

5 posters
YazarMesaj
Funda
Yönetici...!*
Yönetici...!*
Funda

Adın? : Funda
FoVaRi Üyen?? : bütün üyeler
SerbeSt BöLm?? : mrb bn funda iyi vakit geçireceğimizden eminim herkesi seviyorum bu siteyide
SanaL Hayvanın : Facebookta buldu asansörde öldürdü Kkio31mh4
RuH HaLin? : Facebookta buldu asansörde öldürdü Asik10hx2
Paylaşım Puanı [Rep] :
Facebookta buldu asansörde öldürdü Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Facebookta buldu asansörde öldürdü Right_bar_bleue

Facebookta buldu asansörde öldürdü Empty
MesajKonu: Facebookta buldu asansörde öldürdü   Facebookta buldu asansörde öldürdü Icon_minitimeC.tesi Şub. 21, 2009 7:22 pm

Facebook'ta buldu, asansörde öldürdü!

Piskopat aşık liseli Esra'nın peşini bırakmadı...

Lise öğrencisi Esra, arkadaşlık teklifini reddettiği Sezai Karataş’ın tehditlerinden korkunca ailesine söyledi. Aile de tehditlerle baş edemeyip evlerini ve Esra’nın okulunu değiştirdi. Ancak psikopat aşık, genç kızın izini facebook’tan buldu, evine kadar takip etti, apartmanın asansöründe kıstırıp bıçaklayarak katletti

İstanbul Pendik Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Esra Celepkulu, 18 Şubat Çarşamba günü okuldan çıktıktan sonra oturduğu Uydu Kent Yenişehir Mahallesi Temiz Işık Sitesi’ndeki apartmana geldi. 13.30 sıralarında asansöre binen genç kız, bıçaklı saldırıya uğradı. Hemen hastaneye kaldırılan Esra Celepkulu kurtarılamadı.

2 yıldır peşindeydi

Olayla ilgili soruşturma başlatan Pendik İlçe Jandarma ekipleri, genç kızı öldüren Sezai Karataş’ı gözaltına aldı. Karataş’ın aynı mahallede oturan ve arkadaşlık teklifini reddeden Esra’yı yaklaşık iki yıldır tehdit ettiği ortaya çıktı. Tehditlerinden korkan Esra ailesinden yardım istedi. Kadıköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli baba Cemalettin Celepkulu, kardeşi ve yakınlarını yanına alarak Karataş’ı uyardı. Karataş da “Esra artık benim kız kardeşim sayılır. Bundan sonra sizi rahatsız etmeyeceğime söz veriyorum” dedi. Ancak tehditler devam edince psikopat aşıkla başa çıkamayacağını anlayan aile, kızlarını kurtarmak için Kartal Soğanlık’taki evini kiraya vererek Pendik Kurtköy’de güvenlik görevlisi bulunan bir siteye taşındı. Fakat hasta ruhlu Karataş, genç kızı kafaya takmıştı. Ünlü paylaşım sitesi facebook aracılığıyla bir arkadaşını buldu, takip ederek yeni okuluna ve evine ulaştı. Saldırgan, genç kızın oturduğu sitenin güvenlik görevlisini de izledi ve izinli olduğu günü belirledikten sonra saldırıyı yaptı. Garsonluk yapan Karataş, jandarmada verdiği ifadede cinayeti soğukkanlılıkla itiraf etti: “Esra’yla 6 yıldır tanışıyorduk. Aramızda duygusal bağ vardı. 2.5 yıl önce taşınınca kısa süreli ayrılık yaşadık. Daha sonra iki üç ayda bir görüşmeye başladık. 14 Şubat’ta görüşmek istedi. Çalıştığım için çarşamba gününe randevulaştık.”

’Düş yakamdan’ dedi

“18 Şubat Çarşamba, okuldan geleceği saatlerde sitenin önünde beklemeye başladım. 13.30’da okul servisi geldi ve içinden indi. Beni görünce ’Burada ne arıyorsun? Bir şey anlamıyor musun? Benim bir erkek arkadaşım var. Seni istemiyorum. Artık yakamdan düş’ dedi. Tartışarak binaya girdik.”

6-7 kez bıçakladım

“Asansörü açtık, ilk önce o girdi. Sevgililer Günü için aldığım MP3 çaları verdim. O da bana ’Ne şerefsiz adamsın. Bırak yakamı. Sen daha kendi karnını doyuramıyorsun. Benim karnımı nasıl doyuracaksın?’ dedikten sonra hediyeyi fırlattı. Beyaz saplı bıçağımı cebimden çıkartarak karnına salladım. Yere eğildi, bir kez daha sapladım. Kanlar akıyordu. Gözlerimi kapatıp yeniden bıçağı salladım. Altı yedi bıçak darbesi vurdum galiba. Yere yığılmıştı, asansörün içi kan dolmuştu. Apartmandakilerin yardım etmesi için kapıyı açık bırakıp kaçtım.”

arkadaşlar bu haber beni çok etkiledi sizde okuyun istedim
SimqEfron
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
SimqEfron

Adın? : Simqeeee
FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] )
SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm !
SanaL Hayvanın : Facebookta buldu asansörde öldürdü Maymunks61cr4zn3
RuH HaLin? : Facebookta buldu asansörde öldürdü Keyifs10cx2
Paylaşım Puanı [Rep] :
Facebookta buldu asansörde öldürdü Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Facebookta buldu asansörde öldürdü Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Facebookta buldu asansörde öldürdü   Facebookta buldu asansörde öldürdü Icon_minitimeC.tesi Şub. 21, 2009 8:31 pm

aaaa...saol jnm
Funda
Yönetici...!*
Yönetici...!*
Funda

SerbeSt BöLm?? : mrb bn funda iyi vakit geçireceğimizden eminim herkesi seviyorum bu siteyide
Paylaşım Puanı [Rep] :
Facebookta buldu asansörde öldürdü Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Facebookta buldu asansörde öldürdü Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Facebookta buldu asansörde öldürdü   Facebookta buldu asansörde öldürdü Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 10:47 am

ö.d allah kimsenin başına vermesin çok kötü bi durum ya
ßurcu..
Yönetici...!*
Yönetici...!*
ßurcu..

Paylaşım Puanı [Rep] :
Facebookta buldu asansörde öldürdü Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Facebookta buldu asansörde öldürdü Right_bar_bleue

Kişi sayfası
burcuuu: 50
MesajKonu: Geri: Facebookta buldu asansörde öldürdü   Facebookta buldu asansörde öldürdü Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 4:35 pm

Ayy çok kötü oLmuş ya :(
https://turkeylady.1talk.net
enfal_
DeneyimLi Üyemiz
DeneyimLi Üyemiz
enfal_

Adın? : enfal
FoVaRi Üyen?? : herkes
SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!!
SanaL Hayvanın : Facebookta buldu asansörde öldürdü 47ed1bddb66b6f96ad04eacps7
RuH HaLin? : Facebookta buldu asansörde öldürdü Onayli10ac7
Paylaşım Puanı [Rep] :
Facebookta buldu asansörde öldürdü Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Facebookta buldu asansörde öldürdü Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Facebookta buldu asansörde öldürdü   Facebookta buldu asansörde öldürdü Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 9:26 pm

ayy ya saol
Funda
Yönetici...!*
Yönetici...!*
Funda

Paylaşım Puanı [Rep] :

MesajKonu: Geri: Facebookta buldu asansörde öldürdü   Facebookta buldu asansörde öldürdü Icon_minitimePtsi Şub. 23, 2009 2:44 pm

ö. d cnm
dilaracemre
Alışkın Üyemiz
Alışkın Üyemiz
dilaracemre

Adın? : dilara
SanaL Hayvanın : Facebookta buldu asansörde öldürdü 362211qn4
RuH HaLin? : Facebookta buldu asansörde öldürdü 69b67fdb902d163f70c7028ce3c39307
Paylaşım Puanı [Rep] :

MesajKonu: Geri: Facebookta buldu asansörde öldürdü   Facebookta buldu asansörde öldürdü Icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 5:49 pm

ben bunu biliodum :( çok kotu

Facebookta buldu asansörde öldürdü
1 sayfadaki 1 sayfası