HoşqeLdiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HoşqeLdiniz..

Kimya = Mr. CuraL (:

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ilginç bir hikaye

4 posters
YazarMesaj
Funda
Yönetici...!*
Yönetici...!*
Funda

Adın? : Funda
FoVaRi Üyen?? : bütün üyeler
SerbeSt BöLm?? : mrb bn funda iyi vakit geçireceğimizden eminim herkesi seviyorum bu siteyide
SanaL Hayvanın : ilginç bir hikaye Kkio31mh4
RuH HaLin? : ilginç bir hikaye Asik10hx2
Paylaşım Puanı [Rep] :
ilginç bir hikaye Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ilginç bir hikaye Right_bar_bleue

ilginç bir hikaye Empty
MesajKonu: ilginç bir hikaye   ilginç bir hikaye Icon_minitimeC.tesi Şub. 21, 2009 7:48 pm

Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş. İşe sabahın kör vakti gelen işçiler, tırı yüklemeye başlamışlar. Alelacele işi bitirmişler. Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış. Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse farketmemiş. Uyku sersemi olan işçi de başına gelen korkunç şeyi, ancak tır hareket edince farkedebilmiş. Tır hiç durmadan 8 saat yol alacağından, arkadaşları kaybolduğunu farketmezlerse donarak öleceği kesinmiş.

Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş. Bir süre sonra üşümeye başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış. Oturup kaçınılmaz sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış. 1. saat: çok üşüyorum; 2. saat: her yerim uyuşuyor; 3. saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4. saat: donarak ölmek istemiyorum, kalemi tutucak gücüm kalmadı, ellerim dondu...

Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şoförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını farketmiş. Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför, lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş. Adamın uyuyakaldığını sanan şoför, işçiyi sarstığı halde uyandıramamış.

Polis olaya el koymuş, şoför tutuklanmış. Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış. Meğerse talihsiz işçi psikolojikman ölmüşmüş.
BnqiSu..*
Yönetici...!*
Yönetici...!*
BnqiSu..*

Paylaşım Puanı [Rep] :
ilginç bir hikaye Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ilginç bir hikaye Right_bar_bleue

ilginç bir hikaye Empty
MesajKonu: Geri: ilginç bir hikaye   ilginç bir hikaye Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 8:29 am

Ayyy önceDen OkumuşTum ama yazık Adama ya aDam Da psikopatmış bu araDa xD
SimqEfron
AzimLi Üyemiz
AzimLi Üyemiz
SimqEfron

Adın? : Simqeeee
FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] )
SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm !
SanaL Hayvanın : ilginç bir hikaye Maymunks61cr4zn3
RuH HaLin? : ilginç bir hikaye Keyifs10cx2
Paylaşım Puanı [Rep] :
ilginç bir hikaye Left_bar_bleue20 / 10020 / 100ilginç bir hikaye Right_bar_bleue

ilginç bir hikaye Empty
MesajKonu: Geri: ilginç bir hikaye   ilginç bir hikaye Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 9:04 am

aa ?? saol jnmm
Funda
Yönetici...!*
Yönetici...!*
Funda

SerbeSt BöLm?? : mrb bn funda iyi vakit geçireceğimizden eminim herkesi seviyorum bu siteyide
Paylaşım Puanı [Rep] :

ilginç bir hikaye Empty
MesajKonu: Geri: ilginç bir hikaye   ilginç bir hikaye Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 10:45 am

ö.d evt ya adam psikopatmış
enfal_
DeneyimLi Üyemiz
DeneyimLi Üyemiz
enfal_

Adın? : enfal
FoVaRi Üyen?? : herkes
SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!!
SanaL Hayvanın : ilginç bir hikaye 47ed1bddb66b6f96ad04eacps7
RuH HaLin? : ilginç bir hikaye Onayli10ac7
Paylaşım Puanı [Rep] :
ilginç bir hikaye Left_bar_bleue10 / 10010 / 100ilginç bir hikaye Right_bar_bleue

ilginç bir hikaye Empty
MesajKonu: Geri: ilginç bir hikaye   ilginç bir hikaye Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 9:24 pm

gerçekten hmm :A saol
Funda
Yönetici...!*
Yönetici...!*
Funda

Paylaşım Puanı [Rep] :

ilginç bir hikaye Empty
MesajKonu: Geri: ilginç bir hikaye   ilginç bir hikaye Icon_minitimePtsi Şub. 23, 2009 3:23 pm

ö.d cnm

ilginç bir hikaye
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ilginç evlerrr
» Cinle dalga geçince [+11 Korkunç hikaye] (çok korkunç değiill)