| ReSim EkLemek | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ßurcu..
| Konu: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 21, 2009 12:42 pm | |
| | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 21, 2009 1:01 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 21, 2009 2:06 pm | |
| | |
|
| |
ßurcu..
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 21, 2009 8:20 pm | |
| ÖnemLi değiL | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 21, 2009 8:28 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Paz Şub. 22, 2009 7:42 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Paz Şub. 22, 2009 8:30 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Paz Şub. 22, 2009 8:57 pm | |
| tekrar saol çok güsel anlatmışsıun | |
|
| |
ßurcu..
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Salı Şub. 24, 2009 12:23 pm | |
| ÖnemLi değiL aLntı zatenn | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Salı Şub. 24, 2009 4:09 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Salı Şub. 24, 2009 7:42 pm | |
| yeni gelen üyelere fayda olur | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Cuma Şub. 27, 2009 8:33 pm | |
| çok saol çünkü ben yapamıyordum süpeer olduu | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 28, 2009 6:52 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 28, 2009 7:12 pm | |
| nese biraz daha yazzı yazmayalım bence | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Şub. 28, 2009 7:14 pm | |
| | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Paz Mart 01, 2009 10:59 am | |
| nsl niçin ya ?? o kadar çok sohbet ediyosun ki NİC | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Paz Mart 01, 2009 12:31 pm | |
| çok sohbet ediliyo lütfen sohbet bölümünde konuşulsun kzlar | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Paz Mart 01, 2009 7:34 pm | |
| nasıl niçin niçin simge o kadar sohbet ediorum ölemi bunu daha düzgün söleyebilirdin bundan sonra saoldan başka bişey demicem sanki sen hiç sohbet etmiosun | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Ptsi Mart 02, 2009 1:07 pm | |
| evet senin kadar etmiyorum !! sen bir konuya msj çoğaltmak için 2-3 kez saol yazıosun ben 1 keree !! | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Ptsi Mart 02, 2009 4:41 pm | |
| burada beni uyarmak sana düşmez seviyeni bilde konuş benm belki mesaja ihtiyacım var ne zaman susup ne zaman konuşucağımı sana sormıycam hah bunu sen bana söylemyemezsin zaten benm en yakın arkadaşım bile beni uyarmazken bi sohbet için bu kadar üstüme gelmek senin ne hadddine lafını bilde konuş simge senin kaqrşında insan var tamam mı nasıl başkalarına doğru düzgün konuşuosan bana da böle konuşmak zorundasın tmm bende sana diyoru ozaman enfale senin türkçen kaç yazıosun yanlışını düzeltiosun bende sana diorum sende cnm yerine jnm yzıosun bak nasılmış yanlışını düzeltmek bağırarak çağırark sinir li sinirli konuşarak sohbet etmem konuşmam yazmam suçsa bundan sonra bende siteye girmem ben seninle iyi oliiim bi arkadaş kazanıııım diosun sen inadına bişey çıkartmasın biliosun bi sohbet etme berra desen anlarız heralde bi kere dedin mi peki ddüzgünce bundan sonra bana böle konuşamazsın artık öle her konuştuğunda saol dadlum saol canım diyen berrra olmıcak bu mesajdan sonbrab eminim gene bişey sölliceksin ama yerter ben patladım beni uyarmaksana düşmez seni nuyarmak da bana düşmez ben nasıl çizgimi ve sınırımı biliosam sende bilk bundan sonra | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Salı Mart 03, 2009 8:17 pm | |
| berracımm sana ben katılıyorum amaa nese tartışma yapmasak iyi olur. sonuçta kimseyi uyarmak kimseye düşmez! ben de kimseyi uyarmıyorum ama herkes bana yok burası bunun yeri mi yok flood yapma yeter.kuraldışı bir şey yapıyorsak bizi bengi su ve burcu uyarabilir.biraz tartışma çıkmış gibi oldu o yüzden burcu dan ve bengisu danda özür dilerimmm kusuruma bakmayınn | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Çarş. Mart 04, 2009 9:48 pm | |
| kızlar uzatmasak iyi olıur ya kavga etmeyin güzel olmuyo gerçi simge bişey demedi kapattı bu meseleyi heralde iyi yaptın simge | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Perş. Mart 05, 2009 3:04 pm | |
| onun kapatıp kapatmamasını bilmeden bence yorm yapma | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Perş. Mart 05, 2009 7:19 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Perş. Mart 05, 2009 7:57 pm | |
| tmm yhaa uzamasın o zaman | |
|
| |
| ReSim EkLemek | |
|