| ReSim EkLemek | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Salı Mart 10, 2009 5:40 pm | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Salı Mart 10, 2009 6:46 pm | |
| 1 kaç kişide böyle düşündüğüne göre dikkate al | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Salı Mart 10, 2009 8:46 pm | |
| tmm tmm nese konu çok dağıldı özge sende iyice oku buraya değil sohbet bölümüne konu açıp cevabını ver | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Çarş. Mart 11, 2009 6:29 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Perş. Mart 12, 2009 6:56 pm | |
| sanki siz hiç gereksiz mesaj atmıyomuşsunuz gibi.... ama nese tartışmak isteme m.konuya dönelimm | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Perş. Mart 12, 2009 8:07 pm | |
| ya biz hiç yapmıyoruz mu dedik ama seninki biraz fazla çok uyarı aldın dikkat et bence | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek Cuma Mart 13, 2009 7:36 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Mart 14, 2009 1:00 pm | |
| ya hem bence birazcık haddini aşıosun biz burda sana uyarı alırsan banlanırsın die yardım edioz sen ne dion
bu konu fazla uzadı | |
|
| |
dilaracemre Alışkın Üyemiz
Mesaj Sayısı : 69 Adın? : dilara SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Mart 14, 2009 1:07 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Mart 14, 2009 2:32 pm | |
| ewt dilara gibi yeni görenler yazsın byukadar | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Mart 14, 2009 4:35 pm | |
| evt yeni görenler yazsın çok uzadı | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
| Konu: Geri: ReSim EkLemek C.tesi Mart 14, 2009 7:00 pm | |
| benden sonra yeni üyeler dışında kimse yazmazmasın sadece yeni üyeler | |
|
| |
| ReSim EkLemek | |
|