ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: herkes nereli? Cuma Şub. 27, 2009 9:48 pm | |
| acaba bizimle paylaşmak isterler mi? ben antalyalıyım. | |
|
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? C.tesi Şub. 28, 2009 1:27 pm | |
| jnm bunu sohbet sölümüne açmalıydııın ! | |
|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? C.tesi Şub. 28, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? Ptsi Mart 09, 2009 7:43 pm | |
| bencede paylaşım kafe nere herkes nerekli nere:)()()(: | |
|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: herkes nereli? Ptsi Mart 09, 2009 8:06 pm | |
| tmm zaten koydum büyütmeyin | |
|