| herkes nereli? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: herkes nereli? C.tesi Şub. 28, 2009 8:02 pm | |
| ben antalyalıyım siz nerelisiniz? | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? Paz Mart 01, 2009 11:23 am | |
| | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? Paz Mart 01, 2009 12:52 pm | |
| | |
|
| |
SimqEfron AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 541 Yaş : 30 Adın? : Simqeeee FoVaRi Üyen?? : Funda'm - Enfal'm - Burcu'm - Benqisu'm ... v.s. v.s. (bi kişi hariç herkesss [anlayan anlar] ) SerbeSt BöLm?? : Sitenin İlk ve Tek Zac Efron fanıyım ! Özenti Olmayın ! Olursanızda gününüzü gösteririm ! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? Paz Mart 01, 2009 4:13 pm | |
| herkeste ANTALYA -ALANYA nedir bu yaff | |
|
| |
Funda
| Konu: Geri: herkes nereli? Ptsi Mart 02, 2009 2:58 pm | |
| ankarada doğdum ama babam urfalı | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
Mesaj Sayısı : 797 Yaş : 30 Adın? : özge FoVaRi Üyen?? : BUrcu**mm ve hepsi SerbeSt BöLm?? : Wampirella --Edward'm Tek Aşkım SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? Ptsi Mart 02, 2009 3:24 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: herkes nereli? Salı Mart 03, 2009 8:40 pm | |
| sanırım burcu alanyalıymış barborostaymış yanlış bilmiosam.. sitede alanyaya yayılmış öyle biliom aama bence böleee iii yhaa | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 980 Yaş : 28 Adın? : enfal FoVaRi Üyen?? : herkes SerbeSt BöLm?? : !!!Hepinizi Çok Seviyorum!!! SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? Çarş. Mart 04, 2009 9:32 pm | |
| flood yapmışsınn xD dikkat edelimm..
burcu alanyalı ama ufuk taymış o | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: herkes nereli? Perş. Mart 05, 2009 7:46 pm | |
| vayy ciddi mi ufukta vayyy burcu haaa şaşırdumm ama neden bengi su barborosta anlamadım bu arada pardon | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? C.tesi Mart 07, 2009 2:16 pm | |
| yani olamazmı belki burcu ücretsizdir bengisuda orta okulda başlar yani bbu bukardar büyütülücek bi konu değil okulundan ayrılmak istememiştir | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: herkes nereli? C.tesi Mart 07, 2009 7:13 pm | |
| bengisunun bedava gidebileceğini sanmıyorum:D yanlış anlaam bende gitmiyorum haa | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: herkes nereli? Ptsi Mart 09, 2009 3:59 pm | |
| | |
|
| |
nic AzimLi Üyemiz
Mesaj Sayısı : 513 Yaş : 29 Adın? : berra FoVaRi Üyen?? : ***enfal,özge,funda,burcu,bengisu,dilara*** SerbeSt BöLm?? : sizi ve nici sewiyorum SanaL Hayvanın : RuH HaLin? : Paylaşım Puanı [Rep] : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: herkes nereli? Ptsi Mart 09, 2009 9:19 pm | |
| burcu gidio belki kızım görmedik olimpiyat sınıfındas filan çıkar | |
|
| |
enfal_ DeneyimLi Üyemiz
| Konu: Geri: herkes nereli? Salı Mart 10, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
ÖZGE KaLıcı Üyemiz
| Konu: Geri: herkes nereli? Salı Mart 10, 2009 8:52 pm | |
| olada bilir olmayadabilir ama bizi ilgilendirmezz.nese konuya dönelim diicem de konu yok | |
|
| |
| herkes nereli? | |
|